Primaria Constanta continua traditia si in 2024. In semn de respect pentru seniorii constanteni si cuplurile longevive din orasul de la malul Marii Negre, administratia locala a pregatit recompense in bani.

184 de varstnici cu varste venerabile si care au depus cereri in cursul lunii decembrie, vor primi prin mandat postal, sumele oferite de administratia locala. Zilele acestea sunt premiate 89 de persoane care au implinit 80 de ani, 28 persoane care au implinit 90 de ani, precum si 67 de cupluri care au petrecut impreuna mai bine de jumatate de secol.

Primaria le ofera constantenilor care au implinit aceste venerabile varste urmatoarele sume: 300 de lei seniorilor trecuti de 80 de ani, 500 de lei celor de 90 de ani, 1.000 de lei celor care au implinit 100 de ani si 300 de lei pentru cei care au petrecut impreuna peste 50 de ani.

Pentru a intra in posesia sumelor, constantenii care se incadreaza in criteriile amintite trebuie sa trimita adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro urmatoarele documente:

– cerere tip;

– copie conform cu originalul a certificatului de nastere;

– copie conform cu originalul a cartii de identitate;

– copie conform cu originalul a certificatului de casatorie- pentru cei care aniverseaza 50 de ani de casatorie.

Documentele se pot depune si la Centrul de Informare pentru Cetateni.