Echipa Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Aninoasa a reprezentat judetul Dambovita la faza interjudeteana zonala a Concursului Profesional al SVSU, organizat in judetul Teleorman, la Rosiorii de Vede.
Probele competitiei au fost: “Pista cu obstacole”, “Stafeta 4×100” si “ Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”, iar SVSU Aninoasa a obtinut un loc important, pe podium, demonstrand pricepere, indemanare, viteza de reactie si determinare.

De la faza interjudeteana, echipa SVSU Aninoasa s-a intors cu: Premiul Special ”Fair Play”; Clasament general – Locul II; Pista cu obstacole pe 100m – Locul II; Stafeta 4 x 100m – Locul II; Dispozitivul de interventie – Locul II.

“Acestea sunt premiile cu care baietii nostri, coordonati de Seful SVSU – Alexandru Bucur, s-au intors de la faza interjudeteana a concursurilor profesionale, rezervata serviciilor private si voluntare pentru situatii de urgenta, organizata anul acesta in judetul Teleorman, la Rosiorii de Vede, la care au participat cele mai bune echipe din Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu, Prahova si Bucuresti-Ilfov. Totul a fost contra cronometru, departajarea tinand cont de viteza de reactie, indemanarea, precizia, stapanirea de sine si curajul participantilor, acestea fiind si atuurile baietilor nostri, care au obtinut si Cupa ”Fair-Play”, fapt care exprima cel mai bine modul profesionist in care SVSU Aninoasa s-a comportat pe durata intregii competitii. Felicitari colegi si multumim!’, le-a transmis primarul din Aninoasa, Vladut Niculae.