Turistii care ajung la Sinaia in aceasta vara se vor putea bucura de natura si aer curat, dar vor putea sa organizeze si mese in familie, la gratar, fara sa riste sa primeasca amenzi. Primaria Sinaia a inaugurat la sfarsit de saptamana un nou loc de picnic, amenajat respectand conditiile de mediu, cu spatii de gratar, spatiu pentru biciclete si activitati pentru copii.

 

 

“Pe langa proiectele de mare anvergura care sunt in plina desfasurare in orasul nostru, trebuie sa ne gandim si la modalitatile de recreere. Ma bucura sa va anunt ca am finalizat amenajarea noului nostru loc de picnic. Pe un teren viran am reusit sa realizam locul de picnic”, a declarat Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.

Locul pentru picnic se afla pe Calea Moroieni, beneficiaza de spatii pentru gratar, picnic la iarba verde, banci, mese si scaune, spatii pentru depozitarea gunoiului, astfel incat sinaienii si turistii sa se bucure de atmosfera si sa protejeze si mediul.

 

La inaugurare, organizatorii au incins gratare, au pregatit jocuri cu premii, organizate de Clubul Sportiv Carpati Sinaia: tenis de masa, sah, table si jocuri interactive pe familii.

 

Cei ce iau parte la picnicuri trebuie sa arunce selectiv deseurile de ambalaje in containerele inscriptionate corespunzator categoriei de deseuri, in caz contrar riscand amenzi de pana la 500 de lei.