Sute de copii din zona Campulung vor beneficia de terapie logopedica gratuita intr-un spatiu modern la Centrul Logopedic Interscolar Campulung.
Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Arges, din subordinea Consiliului Judetean Arges, Primaria Campulung si agenti economici din zona au incheiat un parteneriat in urma caruia, 300 de copii din zona vor avea acces la servicii de terapie logopedica, fara niciun cost.
“Este un motiv de mare bucurie interesul crescut pe care societatea civila l-a manifestat pentru acest proiect, pentru faptul ca agentii comerciali din zona au inteles sa sustina prin sponsorizari aceasta activitate. Felicit si pe Rodica Ciuca, directorul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Arges si pe colegele sale de la Centrul din Campulung pentru ca au reusit sa ii convinga pe toti factorii care s-au implicat in aceasta actiune. Felicit Primaria din Campulung pentru ca, fara implicarea unei institutii locale, un astfel de proiect este aproape sortit esecului. Va dau asigurari ca si anul viitor Consiliul Judetean Arges va asigura fondurile necesare activitatii Centrului Judetean si pentru asigurarea de conditii propice de desfasurare activitatii de aici. Vreau sa apreciez foarte mult si colaborarea interinstitutionala pentru ca, asa cum a spus si doamna primar, Elena Lasconi, educatia nu are culoare politica si copiii nostri nu trebuie sa fie afectati de implicarile politice”, a transmis Adrian Bughiu, vicepresedinte CJ Arges.