Cartierul Rafov din municipiul Ploiesti se va transforma total, dupa o investitie de peste 18 milioane de lei. Primaria Municipiului Ploiesti a initiat deja procedura de achizitie publica pentru obiectivul “Regenerare urbana in zona marginalizata a Municipiului Ploiesti – Cartier Rafov”.
Proiectul se deruleaza in cadrul POR 2014 – 2020. Astfel, in cartier va fi construit un centru multifunctional si vor fi amenajate zone de recreere cu traseu de promenada, piateta, zona proiectie aer liber, locuri de joaca si sport aer liber. Contractul mai prevede amenajare parcare exterioara; racordare si bransamente utilitati; gospodarire de apa pentru alimentarea hidrantilor interiori; instalatii exterioare alimentare cu apa, canalizare, electrice si irigatii; iluminat si o platforma pentru evacuarea deseurilor.

In privinta strazilor se vor realiza lucrari de reabilitare/modernizare, piste pentru biciclete; reabilitarea, modernizarea sau extinderea retelelor de utilitati urbane, amenajare peisagistica; amenajare spatii verzi si construire sistem de irigatii.

Proiectul are o valoare estimata de 18.428.200,00 lei, fara TVA, termenul de executie a lucrarilor fiind de 12 luni.
Pentru anuntul de participare publicat in SEAP data limita de depunere a ofertelor este 13.10.2022, ora 15.00.