In judetul Dambovita, mai multe comune se confrunta cu deficit de medici de familie, iar in patru comune nu exista niciun medic de familie. Este vorba despre Bezdead, Vulcana Bai, Cornatelu si Varfuri. Oamenii care au nevoie de retete sau ingrijiri parcurg zeci de kilometri pana la primul cabinet, altii s-au trezit ca odata cu pensionarea medicilor varstnici, nu mai au medic de familie.

O situatie dificila intampina si comuna Aninoasa, dar primarul Vladut Niculae le-a dat o veste buna localnicilor. Edilul a reusit sa finalizeze toate demersurile pentru un nou cabinet de medicina de familie in localitate. Inscrierile vor incepe de saptamana viitoare la medicul Iulian Raduta.

 

“ O veste extreme de buna pentru comunitatea noastra! Domnul doctor Raduta Iulian a ales Aninoasa. Dupa rezolvarea tuturor procedurilor legale, un nou cabinet de medicina de familie va fi deschis in satul Aninoasa, intr-un spatiu din incinta Centrului Cultural, pus la dispozitie gratuit de Primaria Aninoasa. Pentru ca procesul de validare al inscrierii noilor pacienti poate fi de durata, domnul doctor va incepe inscrierile saptamana viitoare”, a anuntat primarul Vladut Niculae.

Iata programul inscrierilor:

Locatie: Biblioteca Aninoasa

(zona fostului dispensar medical)

Luni 3 aprilie 12:30-13:30;

Vineri 7 aprilie 12:30-13:30;

Luni 10 aprilie 12:30-13:30;

Miercuri 12 aprilie 12:30-13:30;

Documente necesare:

-cartea de identitate

-cardul de sanatate

Pentru detalii suplimentare: 𝙏𝙚𝙡. 0742/121.976- medic Raduta Iulian