Autoritatile locale din comuna damboviteana Crangurile aduc vesti bune pentru localnici si cei care tranziteaza zona. Un pod nou va fi construit peste raul Arges. Constructia veche din tabla va fi daramata si in locul ei va fi construit un pod din beton. Potrivit anuntului facut de primarul comunei, Costin Barbu, pe pagina sa de socializare, podul nou va avea o deschidere de sapte metri si va fi realizat cu sprijinul Companiei Nationale de Investitii (C.N.I.).

Proiectul, in valoare de sase milioane de lei, va demarata curand. Saptamana aceasta primaria a fost notificata de C.N.I. despre finalizarea procedurii de achizitie publica pentru servicii de proiectare si executie a lucrarilor de la noul pod.
Compania a transmis autoritatilor locale sa demareze in regim de urgenta demolarea vechiului pod, astfel incat sa poata preda amplasamentul la timp.

“In urma discutiilor pe care le-am avut cu reprezentantii C.N.I, proiectanti si constructori, am luat decizia ca incepand cu data de 25.01.2022, sa trecem la demararea procedurilor de inchidere si demolare a podului de tabla, urmand a se construi unul nou, de beton, cu deschidere de 7 metri”, a transmis primarul Costin Barbu.