Primarul Marius Caraveteanu le-a dat o veste buna localnicilor din Racari. Compania Nationala de Investitii a introdus pe lista subprogramului Fose septice, microstatii de epurare, sisteme de alimentare cu apa si sisteme de canalizare, proiectul de infiintare a retelei de canalizare in orasul Racari si satele componente.

Edilul-sef a publicat adresa transmisa unitatii administrativ-teritoriale de catre C.N.I., prin care primaria este informata ca obiectivul de investitii pentru care a solicitat finantare la Compania Nationala de Investitii va beneficia de fonduri.
Compania a precizat ca finantarea obiectivului de investitii, mai exact sistemul de canalizare pentru Racari si satele Ghimpati, Colacu, Sabiesti, Balanesti si Stanesti, se va realiza in corelare cu alocatiile bugetare, creditele bugetare sau de angajament, disponibile prin bugetul M.L.P.D.A. pentru Programul National de Constructii de Interes Public sau Social derulat de C.N.I.
In cadrul Programului national de constructii de interes public sau social derulat de Compania Nationala de Investitii S.A. (CNI), primaria Racari a depus un portofoliu de noua proiecte prin care doreste sa le asigure cetatenilor un oras modern si european. In luna ianuarie, primarul din Racari a informat cetatenii ca ambele baze sportive pe care doreste sa le realizeze in Colacu si Ghimpati au fost deja incluse pe lista sinteza C.N.I.