”Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească miliarde de euro pentru firmele de casă” | foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

PSD va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură numită ”România eșuată – recordul fantastic al guvernului Cîțu”, a anunțat luni Marcel Ciolacu, președintele PSD, într-o conferință de presă.

 

Ciolacu a expus motivele pentru care guvernul Cîțu ar trebui dărâmat de la putere, enunțând printre ele și unul legat de PNRR: ”Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească miliarde de euro pentru firmele de consultanță sau firmele de casă ale PNL și USR”.

Șeful PSD a acuzat guvernul Cîțu că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare, că benzina ar fi ajuns la 6 lei/litru, că executivul nu a ajutat firmele românești în pandemie și că alimentele de bază ar fi devenit un lux.

”Acestea nu sunt lucruri fantastice, așa cum susține domnul Cîțu, a spus Ciolacu

Ciolacu a mai afirmat că propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila, insa a refuzat să dea detalii despre eventuale coaliții de guvernare, spunând că acestea vor fi decise dacă moțiunea are succes.