Am spus ADIO, 2021 si incepem un nou capitol in 2022. Spre deosebire de anul trecut, de aceasta data, petrecerile de Revelion au putut fi organizate atat de autoritati, cat si de operatorii privati. In timp ce unii au ales statiunile pentru a petrece Noaptea dintre Ani, altii au ramas acasa si s-au bucurat de spectacolele organizate de primarii de Revelion. Numai ca, distractia costa. Unele primarii au alocat sute de mii de lei pentru petrecerea de Anul Nou, cum este cazul primariei din Constanta. Revelionul la malul marii s-a tinut cu un concert de peste 100.000 de lei si cu un foc de artificii de 300.000 de lei.

Nici Baia Mare nu s-a lasat mai prejos. Aici, autoritatile locale au platit 135.000 de lei doar pentru jocul de artificii. In statiunea montana Brasov focul de artificii a costa 120.000 lei.
Vestul a fost mai cumpatat. Spre exemplu, datele arata ca Oradea a alocat o suma mai mica pentru spectacolul din noaptea de Revelion. Totusi aproape 50.000 de lei au fost cheltuiti. In Muntenia, Pitestiul a fost in top. Autoritatile municipale au prevazut un buget de peste 19.000 de lei. Durata prevazuta a fost de 7 minute si minimum 2000 de focuri. Aici, autoritatile au organizat si un concert. In Piata Primariei au sustinut recital trupa „Matteo”, Mira, Maria Juganaru, finalista Superstar Romania, si formatia „Andrei&Adrian Tase”.