Sarbatoare la sfarsit de saptamana in comuna damboviteana Aninoasa. Primaria Aninoasa, in colaborare cu Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati organizeaza editia a –XVIII-a a evenimentului Zilele Culturii in Aninoasa. Vor fi trei zile in care personalitati culturale si artisti cunoscuti vor oferi spectacole in diferite locatii din comuna.

Vineri, incepand cu ora 11.00, la Monumentul Eroilor din Aninoasa, va avea loc depunerea de coroane si defilarea unui pluton de veterani, membrii AMVVD. Ulterior, la Centrul de Refacere si Recuperare de la Manastirea Dealu va fi organizat concurs de Airsoft si va avea loc Dezvelirea Troitei Veteranilor. Incepand cu ora 18.00, localnicii sunt invitati la Centrul pentru evenimentul „Toamna Culturala Aninoseana”, concert exdraordinar in cadrul caruia vor evolua: Florin Georgescu, Vlad Mirita, Nicoleta Vasile, Yuriy Tsiple, Andu Georgescu si Orchestra Simfonica de Tineret Andante.

Sambata, de la ora 12:00, la Centrul Cultural Aninoasa, se va desfasura Concursul „Treasure Hunt Aninoasa”, iar la ora 16:00 va debuta „Hora de la Aninoasa” – Festival de dansuri populare cu participarea ansamblurilor din Dambovita.

Ziua de duminica este dedicate activitatilor sportive. La ora 09.00, la sala de sport Aninoasa va incepe Campionatul de Tenis de masa, iar la pranz, la Viforata va fi inaugurat spatiul de joaca din zona Valea Sasului.